hvorfor omrokere arbejdsstyrken med randstad risesmart workforce redeployment?

Med Randstad RiseSmart Workforce Redeployment kan værdifulde medarbejdere hurtigt finde nye muligheder inden for din organisation, så du kan beholde dine talenter og samtidig skabe et fleksibelt og mobilt arbejdsmiljø. Gennem vores sprogvidenskabelige matchteknologi parrer vi dit nuværende talents mål, kvalifikationer og erfaring med relevante interne muligheder. På den måde letter vi arbejdsbyrden hos din HR-afdeling og giver dine medarbejdere en god oplevelse.

reducer omkostninger

  • Lavere rekrutterings- og ansættelsesomkostninger
  • Reducering af tid og ressourcer til onboarding
  • Lavere fratrædelsesomkostninger i forbindelse med ændringer i organisationen

etabler talent mobility

  • Reducer antallet af medarbejdere, der forlader virksomheden
  • Fasthold etableret viden
  • Forøg engagementet

realiser værdi

  • Få on-demand data og analytiske rapporter
  • Reducer belastningen af din HR-afdeling
  • Match hurtigt medarbejdere med ledige stillinger

til arbejdsgivere

et værdifuldt partnerskab

Vi hjælper HR med at navigere i organisatoriske ændringer og skabe unikke resultater. Vores dedikerede team af eksperter hjælper før, under og efter ændringerne i din arbejdsstyrke. Dette sker via innovative og tilpassede løsninger, der giver ro i sindet og en høj ROI. Vi giver dig samtidig anbefalinger til langsigtede besparelser og vejledning i best practices.

følg med i engagement og succes

Få adgang til on-demand tracking, dataanalyser og rapportering, som kan anvendes som grundlag for forretningsmæssige beslutninger. Få indsigt i hvilke afdelinger og forretningsenheder der med succes rekrutterer interne talenter, og hvilke teams der har brug for mere opmuntring og vejledning for at forbedre kulturen på arbejdspladsen.

til medarbejdere

giv medarbejdere en konkurrencemæssig fordel

Dedikeret og personlig coaching fra eksperter om emner som f.eks. intern networking og forberedelse til samtaler – kombineret med CV, ansøgninger og digitale profiler skrevet af en dedikeret brandingekspert – giver dine medarbejdere den bedste chance for at overhale konkurrenterne og sikre sig et nyt job i organisationen.

hjælp talenter med at opdage nye karriereveje

Fra alle enheder er der adgang til håndplukkede ledige stillinger. Der er dermed fuld gennemsigtighed og optimal mulighed for, at medarbejdere kan forfølge nye og relevante roller i virksomheden. Adgang til et online karrieresystem, karriereværktøjer og live træningssessioner forbereder dem på alle aspekter af deres interne jobsøgning.

tal med en ekspert.

find ud af, hvad vi kan gøre for din organisation og dine medarbejdere.

kontakt os