hvorfor randstad risesmart?

Randstad RiseSmart er en af verdens største udbydere af globale og moderne karriereløsninger, der styrker virksomhedens brand og forbedrer evnen til at fastholde og engagere talenter. Vi samarbejder med HR afdelinger for at opnå gode resultater, når medarbejdere skal flyttes ind eller ud af organisationen, eller når talenter skal flyttes til et nyt job internt i organisationen. - Og så gør vi det hurtigere end det nationale gennemsnit.

større effekt 

  • 98% deltagertilfredshed hos Randstad RiseSmart
  • Dedikeret team med tre karriererådgivere = hurtigere klar til markedet
  • Lettere adgang og coach-tilgængelighed

hurtigere resultater 

  • Hurtigere genansættelse
  • Høj ansættelsesprocent blandt deltagerne i programmet = større tilfredshed

uovertruffen værdi 

  • 100% investering i ydelser som gør en forskel
  • Moderne model = ansættelser til samme eller højere løn
  • Outplacementløsninger for livet

til arbejdsgivere

et værdifuldt partnerskab

Vi hjælper HR med at navigere i organisatoriske ændringer og skabe unikke resultater. Vores dedikerede team af eksperter hjælper før, under og efter ændringerne i din arbejdsstyrke. Dette sker via innovative og tilpassede løsninger, der giver ro i sindet og en høj ROI. Vi giver dig samtidig anbefalinger til langsigtede besparelser og vejledning i best practices.

resultaterne er til at få øje på

Vores platform, som er designet til at styrke HR, leverer realtidssporing og analyse af outplacement-resultater, indsigt i tidligere medarbejderes opfattelse og let adgang til deling af data og rapporter med forretningsenheder over hele verden.

til medarbejdere

karriererådgivning

Randstad RiseSmarts karriererådgivere matches med dig i forhold til niveau, funktion og ekspertiseområde – ikke kun geografi. I et forløb hos os vil du opleve at din karriererådgiver er let tilgængelig, og at du vil få al den nødvendige coachingtid, som du har brug for.

CV-skrivning og branding

I stedet for at bede jobsøgende om at udarbejde deres eget markedsføringsmateriale med en smule støtte fra brandingeksperter, har vi et af verdens største teams af professionelle CV-forfattere. De udarbejder professionelt skrevne CV'er, profiler til sociale medier og ansøgninger, så kandidater hurtigere kan finde nye job.

tilpassede jobmuligheder

En personlig jobrådgiver håndplukker relevante job, identificerer relevante netværksbegivenheder og kontakter og skaber forbindelser til rekrutteringskonsulenter baseret på individuelle præferencer. På den måde sikrer vi, at jobsøgerne kan fokusere på samtaleprocessen.

patenteret, prisvindende teknologi

Innovative teknologiplatforme leverer semantisk matchede jobmuligheder, anbefalinger til nye faglige netværk og de værktøjer og andre materialer, som dine medarbejdere har brug for for hurtigere at finde et nyt job.

tal med en ekspert.

find ud af, hvad vi kan gøre for din organisation og dine medarbejdere.

kontakt os