førende inden for globale talent mobility løsninger

Vores kunder opnår større engagement, styrker deres brand og bliver foretrukken arbejdsgiver via Randstad Risesmarts moderne talent mobility løsninger.

værdifulde forretningsrelationer

Vi skaber livslange forretningsrelationer og har fokus på at levere ydelser, der gør en forskel for HR-ledere, herunder benchmarking, best practices og omkostningsbesparende anbefalinger. Vores bedømmelse på 98% tilfredshed blandt vores kunder er et bevis på, hvordan et partnerskab med Randstad RiseSmart styrker brands og øger ROI.

fokus på mennesket

Vi forstår behovet for empatisk lytning og den form for personlig support og vejledning, der kun kommer fra et team af dedikerede og højt kvalificerede fagfolk, der har tid til at lære din virksomhed og dine medarbejdere at kende.

innovative løsninger

Vi investerer i innovationer, der gør en reel forskel, og vi arbejder konstant på at skabe løsninger, der er tilpasset til at imødekomme de bemandingsudfordringer vores kunder står over for. Vores alsidige leveringsmodel giver bedre resultater og oplevelser for vores kunder og deres medarbejdere.

få mere at vide om randstad risesmart

tal med en ekspert.

find ud af, hvad vi kan gøre for din organisation og dine medarbejdere.

kontakt os